We Build

Growth Stacks

In partnership with all the global

leaders in Marketing Technology

Naši Partneri

01

Pronađi

Marketing Tehnologija se uvijek razvija, eksponencijalno raste i postaje sve složenija. Marketeri čak tvrde da je veoma složeno biti u toku sa najnovijim mogućnostima i trendovima, a Ematic Solutions vam može pomoći da se brže snađete i pronađete pravu tehnologiju za vaš biznis.

Marketeri nam se često obraćaju kada su u potrazi za optimalnim tehnologijama - bilo da se radi o rješenjima novih problema, pronalaženju zamjene trenutnog dobavljača, pomoći pri pregovaranju, nadogradnji na nešto sofisticiranije ili jednostavno smanjenju troškova.

Source It
Build It

02

Napravi

Ako ste u svijetu digitalnog marketinga, velike su šanse da na raspolaganju nemate dovoljno IT resursa koji bi realizovali vaše marketinške vizije.

Ematic Solutions pomaže marketerima sa inicijalnim podešavanjem i implementacijom, migracijom sa stare platforme na novu, integracijom novih tehnologija u širi eko-sistem, obučava vaš tim ili pomaže pri korištenju dodataka koje već imate, ali niste koristili.

03

Popravi

Kada vam se automobil pokvari, zovete automehaničara. Kada vaša marketing tehnologija ne radi pravilno ili onako kako biste željeli, zovete Ematic Solutions. Naši timovi su eksperti u rješavanju problema i imamo tehničku stručnost koja vam može pomoći u otkanjanju skoro svih problema.

Ponekada marketeri jednostavno nemaju dovoljno (ili dovoljno dobre) podrške od postojećih provajdera, a ponekad imate tehnički problem koji treba biti riješen.

Ponekada ne dobijate rezultate koje ste očekivali, a potrebno vam je rješenje. Nekada vaš tim jednostavno nema dovoljno stručnosti da sprovede u djelo ono što biste željeli, a nekada vam nedostaje i radne snage da biste ostvarili svoje ideje. Ematic Solutions vam može pomoći u bilo kom slučaju.

Fix It

04

Unaprijedi

Ukoliko tražite načine da povećate svoju zaradu, poboljšate ROI, optimizujete troškove (u cilju još većeg razvoja), dodate novu tehnologiju u grupu već postojećih tehnologija, ili razradite strategiju i plan za budućnost, Ematic vam može pomoći!

Sada kada koristite grupu željenih marketing tehnologija, vrijeme je da podstaknete očekivani rast.