Motionable za sajtove: poboljšajte SEO uz edukativne video sadržaje

Šta je edukativni video sadržaj? To je način prenošenja znanja koje želite da dostavite u formatu kratke priče kroz video zapis – objasnite koncept i razumljivo stvorite svijest i povećajte zadržavanje poruka jasnim pozivom na akciju. Dodavanje video zapisa na vašu početnu stranicu pomoći će u poboljšanju vašeg SEO-a. Uključivanje ove metode takođe će povećati broj posjeta vašoj veb stranici iz različitih izvora i dodatno unaprijediti rangiranje veb stranice.

Međutim, imati dobar sadržaj i uputiti gledaoca da posjeti vašu veb stranicu na kraju video snimka nije dovoljno jer se većina video zapisa često ne gleda do kraja. Tu dolazi Motionable. Agencija čiji tim ima snažne marketinške performanse, može vam strateški pomoći da primjenite odgovarajuće ključne riječi, naslove video zapisa i opise koji mogu dodatno poboljšati vašu SEO optimizaciju. Štaviše, oni vam mogu pomoći u konsultovanju i optimizaciji vaših video snimaka sa objašnjenjima bilo koje orijentacije i dužine na osnovu platformi društvenih medija. Takođe možete računati na to da će Motionable.io kreativno iskoristiti statičke materijale vaših brendova, brzo ih pretvarajući u video zapis.

Kontaktirajte nas da biste saznali više primjera i kako možete da iskoristite edukativne video sadržaje i uz pomoću Motionable -a da efikasno poboljšate vaš SEO -a.

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email

if you want to learn more about the trends